Megan Fox spune că era prea tânără când s-a căsătorit cu Brian Austin Green

Megan Fox spune că era prea tânără când s-a căsătorit cu Brian Austin Green
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 28 Martie 2024

Actrița avea doar 18 ani când a început o relație cu starul din serialul „Beverly Hills: 90210”.

Megan Fox a împărtășit detalii din viața sa privată în timpul invitației la podcastul „Call Her Daddy”, prezentat de Alex Cooper, care i-a cerut părerea despre recentele declarații ale fostului său soț, Brian Austin Green, care a recunoscut că actrița nu s-a bucurat niciodată de tinerețe, pentru că a început să fie soție și mamă prea devreme.

„Ești de acord cu el, simți că ai pierdut ceva din cauza acelei relații?”, a întrebat-o gazda, referindu-se la relația pe care Fox a început-o când avea 18 ani și actorul din „Beverly Hills 90210”, atunci în vârstă de 31 de ani. Gânditoare, Megan Fox a răspuns: „Simt că, în primul rând, nu am fost o iubită grozavă pentru Brian. Voi fi foarte sinceră, mi-ar fi ușor să mă plâng sau să las să pară că acea relație a fost într-un fel, în care poate nu a fost grozavă, pentru că eram tânără“, a spus actrița despre căsnicia ei cu tatăl celor trei copii ai ei.

Vedeta din „Transformers” a recunoscut că a fost un angajament mare pentru vârsta ei: „Chiar nu ar fi trebuit să fiu într-o relație la acel nivel de angajament și de acea amploare. Nu ar fi trebuit să fiu implicată în așa ceva când aveam 18, 19, 20, 21, 22, 23 de ani, nu ar fi trebuit să fiu”, a subliniat ea.

Megan a recunoscut că săritul peste această etapă ar fi putut să influențeze modul în care relaționează după divorț. „Am făcut multe, cum ar fi să mă îndrăgostesc de alți oameni tot timpul, să mă duc la muncă și să mă îndrăgostesc, pentru că eram un copil. Nu am avut niciodată libertatea deplină de a fi singură și de a experimenta acea viață și am crezut pentru o clipă, când am divorțat, că asta voi face și am fost singură cam trei săptămâni“, a râs ea, amintindu-și cum l-a întâlnit pe Machine Gun Kelly.

„Ceea ce am învățat din această relație este că nu este pentru consumul public. Așa că, deocamdată, cred că nu am niciun comentariu despre statutul relației în sine. Ceea ce pot spune este că asta înțeleg eu prin sufletul meu pereche, va exista întotdeauna o legătură cu el, indiferent de ce se întâmplă. Dincolo de asta, nu sunt dispusă să dau explicații“, a spus ea.

De asemenea, în cadrul aceleiași discuții, Megan a vorbit despre speculațiile care au fost generate în legătură cu fizicul ei și, într-un act de sinceritate, a enumerat modificările fizice la care a fost supusă:Mi-am operat sânii când aveam 21, 22 de ani, mi i-am operat din nou când am terminat de alăptat copiii, pentru că nu știu unde s-au dus și a trebuit să mi-i operez recent. Mi-am operat nasul când aveam puțin peste 20 de ani, m-au acuzat că am 6, 7, 8 operații, ceea ce este imposibil, mi-am operat nasul acum mai bine de zece ani și nu m-am mai atins de el. Nu mi-am făcut niciodată niciun fel de lifting facial, nu mi-am făcut niciodată fire de păr, nu mi-am făcut niciodată o bichectomie. Sunt o persoană foarte slabă care nu are suficientă grăsime corporală sau grăsime pe față, așa că mi-aș pune grăsime, nu mi-aș scoate niciodată grăsime, nu am făcut niciodată liposucție sau remodelare corporală sau ceva de genul acesta“, a precizat ea.

Ceea ce și-ar mai adăuga este o doză de „încredere în sine”, având în vedere că ea crede că a fi o femeie frumoasă înseamnă a fi o țintă, nu neapărat un atu în această lume.

Pe Brian Austin Green îl puteți revedea în serialul „Beverly Hills 90210”, disponibil acum și pe platforma VOYO.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies